Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

lauantai 15. syyskuuta 2018

20 000 käyntiä blogissa tuli täyteen.

Vuonna 2013 aloitin tämän blogin pitämisen. Ja nyt on tullut 20 000 sivun näyttöä täyteen samalla, kun blogini täytti 5 vuotta. Kiva, että blogissa on kävijöitä kun eihän tätä ihan itselleen viitsisi pitää.

Tämän kunniaksi järjestän arvonnan, mutta keräilen vielä jonkin aikaa tarvikkeita siihen, ja ilmoittelen sitten arvonnasta erikseen.

Haluan kuitenkin kiittää juuri sinua, kun olet käynyt blogissani, ja kiitän myös kaikkia teitä, keihin olen tämän kivan harrastuksen  kautta tutustunut, keitä olen livenä tavannut ja keiden kanssa olen atc kortteja vaihdellut vaikka vain kirjeen välityksellä. Nämä kaikki tuovat elämääni paljon iloa ja inspiraatiota.

Tästä linkistä pääset kurkkaamaan tämän blogin ensimmäistä postausta. Silloin oli vintage buumi  mulla voimakkaasti menossa, enkä ole vintagea vieläkään unohtanut, tykkään siitä edelleen paljon.2 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onnittelut blogin suuresta suosiosta.

KarinsArtScrap kirjoitti...

gorgeous

gr karin