Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

tiistai 14. elokuuta 2018

TJK 31-32

Hieman myöhässä tähän TJK 31-32 haasteeseen, mutta herrasmiehet ovat kyllä olleet mielessäni jo siitä asti kun näin Siskon hienot kortit.

Mun kolikoissa on sekä vintagea, että herrasmiehiä, ja vieläpä yksi nuorikin herrasmies.

Ajatus näihin kortteihin lähti askartelupaketin mukana saamastani vanhahtavan kultaisesta silkkipaperista, joista osan rypistelin, ja osan laitoin sileästi pahvipohjaan. Tein yhteensä 12 pohjaa, mutta nämä kolikot halusivat valmistua tähän kivaan haasteeseen. Loppuja työstän sitten myöhemmin jossain vaiheessa kun sopiva inspis tulee.
Hieman askartelukirpparilta ostamaani washiteippiä laitoin kolmeen, sekä numeroleimasimella leimasin sinne tänne.  Tuossa rypytetyssä on Timpan siirtokuvia, ja Timpan paperinuket sekä chit chat small talk tekstit pääsivät kolikoihin myös.

Pahoittelen kuvien huonoa laatua, puhelimessa näytti paremmalta. Mutta vaikea oli kuvata kun kultainen paperi ja paperinuket heijastivat. Ja kuvasin eri paikassa kuin yleensä.





"Ihan oikea perhe"

"Yhdessä matkailijat"

"Nuori herrasmies"

"Bingo isännät"

3 kommenttia:

SailaMaarit kirjoitti...

Kylläpä ovatkin hienoja :)

RaijaAnnikki kirjoitti...

Ihanat kolikot.Kivaa jatkoa sinulle-elokuun pirteyttä.

Päden paja kirjoitti...

Voi miten hienoja! Mukavaa viikon jatkoa♥