Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Tulipa inventoitua yksi askartelutarvikelaatikko erästä tarviketta etsiessä


Alkuasetelmat


Videolla sanon että koko pöytäpinta-ala on täynnä laatikosta tullutta roipetta, mutta ei sentään ihan kaikki. Olihan siinä kaikenlaista sälää jo ennestään 


Lopputulos. Ihan kaikki ei mahtunut laatikkoon ainakaan niin, että olisi nähnyt hyvin mitä laatikossa on. Ei oikeastaan paljoa jäänyt, lähinnä nuo sakset ja osa nauhoista. 
Muu sälä aika pitkälle oli siis jo askartelupöydällä kun olen tehtaillut kortteja Hesan livevaihtoon ja kaikenlaista muuta siihen liittyvää. 
No, hitaasti hyvä tulee, vielä on monen monta laatikkoa läpikäymättä ja saa nähdä miten monesta tarvikkeesta joudun luopumaan tilan puutteessa vai saanko hyvin inventoitua ja järjesteltyä kaiken.


4 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Kun tavarat on tiptop järjestyksessä, tuntuu ettei niitä mahdu niin hyvin säilytykseen kuin jos ne limittyy toisiinsa sekaisin :) Keväällä aloitin järjestelemään askartelutarvikkeitani uuteen kaappiin ja homma on vieläkin kesken. Kesäkuumalla ei jaksanut puuhastella ja nyt olen saanut haalittua riittävästi etsimiäni säilytyskoreja kaappiin ja hyllyille. Toivon mukaan talven aikana saan inventoitua omat tavarani Ü

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ukko huokaili taas askarteluhuoneessa. Lupasin siivota huomenna edes vähän pöytätilaa itselleni askartelua varten. Ukko toi jo jätesäkin. Olisiko vink vink.

Sari K kirjoitti...

...askartelupajan järjestey on loputon askare, jota mielelläni välttelen viimeiseen saakka. Järjesteltyä tulee juurikin siinä pakkoraossa, kun joku tavara on hukassa. Minullakin on ollut suursiivot kesken jo kohta kolme kuukautta :)

Manumiina kirjoitti...

Kiitos ATC-livevaihdon järjestämisestä ja upeista korteista! Kiva oli tavata:)