Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

keskiviikko 29. elokuuta 2018

Ekat Halloween atc:t valmiina

Tosin en ole vielä kirjoittanut tietoja taakse, kun nyt vaan jatkan Halloween korttien tehtailua. Muutama syntynyt jo näiden jälkeen. Kerkee sitä myöhemmin sitten laittamaan tekstit taakse.

Näissä käytetty taustana uusia DI oxide värejä vesivärikartongille: Mustard seed, Ripe persimon, Barn door, Fired brick, Ground espresso sekä tavis DI musteista ainakin Vintage photo ja Aged mahogany.
Art journeyn leimasimet kuvaa tässä valuvaa limaa, ja Tim Holtzin viime vuoden Pumpkin head leimasinsetti käytössä myös. Timpan  setissä on 8 erilaista kurpitsanpäätä, enkä ole vielä edes käyttänyt kaikkia.
Nämä leimasin versamarkilla ja laitoin mustaa kohojauhetta.
Häivytin värejä "limoista" kloriitilla, tein valkoiset pisteet geelikynällä ja lisäsin osaan wink of stella kimalletta.

Mitähän tästä Halloween villityksestä oikein vielä tuleekaan, kun nyt jo olen aloittanut, vaikka Halloween on vasta marraskuussa. No, toisaalta, moni on aloittanut jo joulukorttien tekemisen, ja mä aloitin Halloween korttien tekemisen ekaa kertaa vasta kolme vuotta sitten.




Hain puhelimesta random video editor sovelluksen ja testailin sitä vähän. Tekstejä en osannut muuttaa, vaikka kuinka yritin etsiä, mutta ainakin musiikki ja tehoste toimii.


3 kommenttia:

Anemone kirjoitti...

Hienoja Halloween kortteja :)
Huomasin vasta nyt, että olit kommentoinut Atc-coins kortteihin. Mielelläni vaihdan kanssasi :) Tämä kesä on ollut niin vauhdikas, etten ole hirveästi kerennyt netissä selailemaan. Jotain kuitenkin olen saanut tehdyksi :)

Tanja kirjoitti...

Hienoja kortteja!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Nämä ovat kyllä upeita. Rakastan noita Tim Holzin leimoja ja koristeita.

Laitoin ihanan lintusi blogiini esille. Yritän askarrella kortteja lähipäivinä.