Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

TJK 27

Tällä kertaa Silpputehtaanlaajennusosan TJK 27/28 haasteessa aiheena kukkahattuja ja aloin katselemaan materiaalejani. Olin jokin aika sitten tulostanut näitä naishahmoja ja muuta uimiseen ja mereen liittyvää eli nämä kaikki kuvat, paitsi perhonen, on samasta digisarjasta.
Tausta on tehty ajat sitten A4 vesivärikartongille ja tämä pala oli jäänyt vielä yli, kun silloin tein kuuden kortin sarjan. Taustakartongissa on käytetty mm. brushovärejä ja helmiäisakryylimaalia sabluunan läpi. Teksti on lasten/varhaisnuorten kirjasta, jonka bongasin viime kesänä kirjaston poistolaatikosta. Selasin ensin yhden toisen kirjankin melkein kokonaan läpi, mutta sieltä ei löytynyt sopivaa tekstiä. Tuo naisen pään alla oleva metallikoriste on vuosia vuosia vanhaa matskua, mikä tupsahti tässä jokin aika sitten jostain yhtäkkiä esille. Niitä löytyi muutama ja jätin ne askartelupöydälle odottamaan inspiraatiota. Tähän se mielestäni sopi hyvin. Olen alkanut paperien kiinnittämisessä käyttämään gel mediumia, jota tässäkin käytetty, myös metalliosan kiinnittämiseen. Hyvin pysyy kiinni. Postiakin tulossa ensi viikolla, jossa on uusi gel medium purkki mukana.

Löysin kivan nettiputiikin viime vuoden puolella, josta löytyy kaikenlaisia kivoja digikuvia muun muassa atc kortteihin, ja josta tämänkin kortin kuvat ostettu.
Tässä  linkki kauppaan, jos vaikka joku kiinnostuu 😋😋 Tämä linkki vie suoraan ATC osastoon. Valitettavasti tätä mun ostamaa sarjaa ei enää ole saatavilla tuolla, mutta monia muita kivoja kylläkin.



"Merituulen raikkaus" TJK 27 (426.)

2 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upea kortti. Kiitos linkkivinkistä. Tuollahan on kaikkea ihanaa.

Sisko kirjoitti...

Ihana!