Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

perjantai 27. heinäkuuta 2018

Kivaa postia Art journeylta

Nämä setit tilasin. Olen haaveillut mm. tuosta silmäsetistä jo monta vuotta ja vihdoin tuli mahdollisuus tilata. Löytyi muutama muukin setti. Tässä linkki sivuille, jos joku vaikka kiinnostuu. Hiukka kyllä ahnehdin, ja se kyllä näkyy kukkarossa, mutta no, nää vaan oli pakko saada 😀Täytyy kai kaivella laatikoita ja katsoa, mitä voi myydä kirpparilla, että saa osan ostoksiin menneistä rahoista takaisin ja tilaa laatikoihin.
Olen tilannut muutaman kuukauden aikana muutamasta muustakin paikasta, Suomesta, tarvikkeita. Niistä en tosin ole kuvia tänne laittanut.
Mulla on ennestään muutama setti Art journeyn leimasimia, muun muassa ihanan realistisen näköisiä meriaiheita ja mehiläinen.
Nämähän kaikki ovat vain kumiläpysköjä, joten nämä tarvitsevat ez-mountin. Sain nekin laitettua kaikkiin muihin paitsi yhteen.1 kommentti:

Pirjo kirjoitti...

Oih mitä ihanuuksia olet hankkinut ja ahkeroinut jo näillä upeita kortteja! Olet kyllä todella taitava!!