Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

lauantai 26. toukokuuta 2018

Merenneitoja

Toukokuu on Mermay haasteen aikaa ja nämä kortit tein ja lisääkin meinaan tehdä, sillä merenneidot on kertakaikkiaan vaan niin ihania. Tämä haaste oli facebookin Pink Poodle ryhmässä.

Pohjalla DI oxideja muutama kerros, merenneito on Lavinian mallistoa ja ne olen tehnyt kohojauheilla. Juuri ostin Piialta kaksi arkkia näitä ihania epoksikohotarroja ja kun sain ne niin totesin heti että olisi pitänyt ostaa vielä ainakin pari arkkia lisää, nämä on niin ihania. Ja olivat vielä tarjouksessakin. No, täytyy katsoa budjettia myöhemmin.

Toisessa kortissa olevat kalat, merihevonen ja meduusa ovat nekin Lavinian mallistoa. Meduusan tein helmiäisvalkoisella kohojauheella ja kalat versamark-perfect pearl jauheella. Merihevonen samaa antiikkiruostekohojauhetta kuin mitä on merenneidoissakin.


3 kommenttia:

RaijaAnnikki kirjoitti...

Ihana aihe todella.Kiitos vierailusta ja mukavaa kesänjatkoa. Kauniit nuo kortit.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upeat kortit.

Päden paja kirjoitti...

Upeat kortit! Hienoja merenneitoja! Tuo antiikkiruostejauhe näyttää tosi kivalta♥