Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

lauantai 21. huhtikuuta 2018

Uusi video art journalin teosta

Uusi video you tube kanavallani julkaistu tämän art journalin teosta. Aika kotikutoinen video, mutta se on mun tyyli :D
Kun tein videon osissa, niin piti vähän taistella editoinnin kanssa. Kyllähän siinä monta tuntia meni, mutta opin paljon uutta, sain ladattua uudelle koneelle vanhan kunnon movie makerin monien mutkien kautta ja opin uusia kikkoja siitäkin. You tubesta sai hyviä vinkkejä. Tämän pohjatyön kun on tehnyt niin varmasti seuraavan videon editointi on jo helpompaa :D

Kuva valmiista aukeamasta


1 kommentti:

http://tuijankortteilua.blogspot.com kirjoitti...

Katselin sun videoasi ihan horroksessa !! Kyllä teit tarkkaa työtä ja mihinkään ei ollut kiirus :) Siitä tuli upea.
Ajattelin että voisin kokeilla tota pohjantekoa, mutta niillä aineilla mitä mulla on. Kyselin isännältä korttia, sillä millä sä levitit, oli muuten kätevä väline.
Nuo servettikuvat olivat kauniit, pitäis itsekin kokeilla.
Lakkaa pitäis hommata. Aikoinaan innostuin tekemään kynttilöitä servetttikuvioilla. Lakat olen myynyt jo aikoja sitten tai ne kuivuivat.!!
Oot sä kyllä kätevä. Kun osallistut noihin juttuihin, saako niistä ikinä mitään rahallista korvausta ? Vai meneekö kaikki omaan piikkiin.?