Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

perjantai 19. tammikuuta 2018

TJK 3

Silpputehtaan laajennusosan TJK 3 haasteen aiheena on pitsi, ja sehän sopii vallan mainiosti kun rakastan pitsiä. Yleensä teen kaksi korttia kerrallaan kahden viikon haasteeseen, mutta tämän kortin kanssa viivähti muutama päivä kun se välillä odotti inspistä seuraavaa  vaihetta varten ja välissä ehdin tehdä jo pari art journal aukeamaakin ja olen tässä puuhaillut samalla 😁
Ystävänpäivä atc korttejakin olen väsäillyt aina sopivassa välissä, niitä kun on valmistumassa noin 10 kappaletta. Tarvikkeita niihinkin olen hommaillut sieltä täältä ja pikkuhiljaa. Mulla siis joskus monta projektia kesken, ja vaihtelen projektien tekoa inspiksen mukaan.
Tässä kortissa käytetty sekä "oikeaa" pitsiä että pitsileimasinta, johon käytin hopean väristä kohojauhetta. Tausta on luultavasti joltain korttikaverilta saatu kuten tuo kuvakin kahdesta sisaruksesta, sen muistan että se on Kotilaiskalta, kiitos hänellekin.
Taustaan leimailin kelloleimasimella vielä kuvioita.
Siskolta otin mallia ja laitoin isomman tytön kaulaankin pitsiä. Kiitos Siskolle inspiraatiosta 😻
Tekstiä etsin ensin tutusta 700 sivuisesta kirjasta, mutta ei löytynyt. No, viime kesänä poimin kirjaston poistokirjoista jonkun isojen lasten kirjan, josta sitten löytyikin varsin sopiva teksti.




3 kommenttia:

Armiida kirjoitti...

Hieno.

http://tuijankortteilua.blogspot.com kirjoitti...

Kyllä on hauska toi teksti, sinä niitä löydät !!
p.s. ootko osallistunut blogissani arvontaan ??

Sari K kirjoitti...

Hieno kortti!