Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

tiistai 7. marraskuuta 2017

Atc kortti TJK 45 haasteeseen

Tällä kertaa Siskon TJK haasteessa, 45, oli aiheena kauneusviikot. Ja inspiroiduin noista isoista huulista ja mähän ostin joku aika sitten Jane Davenportin washiteippejä joissa oli erikokoisia silmiä, neniä ja suita. No, ajatus muhi päässä mutta en olekaan aikoihin istunut kunnolla askartelupöydän ääreen, kun pieni luova tauko oli syys/Halloween askartelujen jälkeen. En ole tänne päivittänytkään Halloween askarteluja, mutta enköhän nekin jossain vaiheessa päivitä.

No, joka tapauksessa istahdin pöydän ääreen, ja eilen taisin vähän kokeilla oxidevärejä johonkin askartelukaverilta saamaani paperiin ja tänään sitten katsoin sitä tarkemmin ja leikkasin sen atc-korttikokoon. Sitten löysin sotkuiselta, täydeltä pöydältä lisää sälää jonka olin joltain askartelukamulta saanut. Kaunis nainen upeassa tukassaan ja asussaan. Ajattelin tällä kertaa tehdä hieman yksinkertaisemman kortin, kun monesti käytän jopa tunteja yhden kortin tekoon. Tämä syntyi n. puolessa tunnissa.

Nainen oli tarra ja sen vain liimasin korttipohjaan, lisäsin höyhenen, sydämen koruksi ja kultamaalilla tein ketjun ja vähän koristelin kullalla myös tukkalaitetta.
Askarteluystävä, jota livenäkin monesti tapaan, oli ostanut mulle syksyllä synttärilahjaksi paljetteja, joita itse en ole onnistunut löytämään mistään, nimittäin vaaleita ja eri kokoisia.
Nehän sitten tekivät tähän korttiin loppusilauksen.

Reunat on väritetty vielä musteenlevitystyynyllä DI Blueprint Scetch värillä, aivan ihana sininen.
Kortti oli paremman näköinen ilman noita rajauksia, kun ensin rajasin valkoisella ja kun se ei näyttänyt hyvältä niin lisäsin kuulakärkikynää. Näillä nyt mennään sitten.

Kortin nimeksi tuli: "Oopperan Diivatar"

1 kommentti:

Sisko kirjoitti...

Hieno täsmävastaus haasteeseen! Kiitos osallistumisesta!