Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

sunnuntai 13. elokuuta 2017

You tube kanava

Olen perustanut You tube kanavan, johon alan tekemään videoita mm. onnittelukorttien ja atc korttien teosta, ja varmaankin myös joskus art journalia ja muutakin askarteluja saattaa tulla.
Videoissa käytän ja esittelen eri tekniikoita ja tyylejä. Ajattelin laittaa monta videota mm. miten kohojauheita voi monipuolisesti käyttää, ne kun ovat ihan lemppareita kautta aikojen mun kaikista askartelutarvikkeista.

Jo jonkin aikaa ajatus on muhinut mielessä, kun suomenkielisiä askartelu/kortteiluvideoita ei kovin paljoa taida you tubessa olla. Katselen itse paljon you tube videoita askartelusta mutta myös muista aiheista.

Joskus saatan pitää myös livestriimeja, jossa katsojat voivat chattailla ja vaikka kysellä tai kommentoida tai muuten vaan jutella.

Tervetuloa katsomaan videoitani.

Tästä linkistä pääset kanavalle ja voit tilata sen itsellesi niin saat ilmoituksen kun lataan uusia videoita. Tällä hetkellä siellä on vain pari lyhyttä esittelyvideota.
Nyt ajatukset vielä hieman muissa asioissa elämässä, ja siksi blogikin on ollut hiljainen. Mutta varmasti vilkastuu sekin tässä syksyn edetessä.

Ja jos sulla ois joku idea millaisen videon haluisit nähdä niin laittele vaan kommenttia.

1 kommentti:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa kiva idea. Pinterestistäkin olen läytänyt monia kivoja videoita.
Toivottavasti tilaukseni onnistui.