Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

lauantai 15. heinäkuuta 2017

TJK 28/2017

Innostuin sitten niin paljon tästä TJK 28 haasteesta, että syntyi 4 korttia. Pohjana ekassa kolmessa käytin atc korttikaverilta saamiani vanhoja papereita, jotka käsittelin DI oxideilla ja lisäksi suihkin muutamia tippoja metallinsävyistä nestettä. Vikassa lintuaiheisessa on Tampereella tehty gelli plate pohja ja siinä on atc korttikaverilta saatu ihana lintu. Nuo sulat on tosiaan arkista, jonka sain parisen vuotta sitten Treen askartelutapaamisesta.
Muuten, nuo ala- ja yläreunan suikaleet ovat myös atc vaihtokaverilta, ja niissäkin on sulkia.
Perhoset kolmessa alimmaisessa on vuosien takaa ostetusta Graphic45 setistä, ja tuo ekassa kuvassa oleva perhonen on uunituore Kanadan "Happy mail" atc kortin mukana tulleesta paketista. Siellä oli muutama kiva tarra.

Kaikki ovat myös vapaana vaihtoon. Pyrin muutenkin lähipäivinä päivittämään livevaihdosta jääneet kortit vapaisiin, ja mielelläni vaihdan kortteja, varsinkin kun nyt on hyvä postimerkkitilannekin.
Olen vähän huono itse ehdottamaan vaihtoja epävarmuuteni takia, mutta ilahdun mulle esitetyistä vaihtopyynnöistä kyllä.
2 kommenttia:

Sisko kirjoitti...

Hieno sarja! Kiitos osallistumisesta haasteeseen. Mulla oli tietsikalla joku jumitus. Vähän jänskätti saako pelittämään huomisaamuun mennessä kun haaste vaihtuu. Toivottavasti tykkäät seuraavastakin aiheesta.

lehtipollo kirjoitti...

Kaikki on kauniita mutta värikäs lintukortti erityisen ihana!