Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

maanantai 1. toukokuuta 2017

TJK 17-18 haaste

Tällä kertaa TJK haasteessa oli aiheena Kevätlempi
Vielä oli pari DI oxideilla + Frantage kohojauheilla tehtyä pohjaa jäljellä ja ne sopivat hyvin näiden kuvien kanssa, jotka olivat erään Tampereen askartelutapaamisen saamisissa. Se olikin runsas paketti, jossa oli ja on edelleen kaikkea kivaa. Tekstit on Stephen Kingin kirjasta "Tarpeellista tavaraa". Se oli hitsin hyvä ja jännä kirja, kuin olisi lukenut monia eri tarinoita, ja sivujakin on yli 700, joten niissä riittää ammennettavaa atc-kortteihin. Tosin kirjan lukemisesta on varmaan jo yli 10 vuotta. Muutamia tekstejä olen sieltä jo nappaillutkin. Onneksi mulla on 2 samaa kirjaa, joten toinen säilyy koskemattomana.
Jonkin aikaa kesti ennen kuin nämä tekstit löysin.

Näiden korttien nimeksi tuli "Spring Wedding 1-2" Keväthäät ei maistunut suussa niin kivalta kuin Spring Wedding, ja kesähäät eivät sovi teemaan, joten näillä mennään tällä kertaa; enkunkielinen nimi, ja suomenkieliset tekstit :D

"Onnellinen morsian" ja "Lempeä aviomies"

4 kommenttia:

Sisko kirjoitti...

Hieno vastaus haasteeseen. Mainiot tekstit.Ihan käy yhtäaikainenkin linkitys. Kiitos osallistumisesta!

Manumiina kirjoitti...

Ihastuttavat kortit!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Hurmaavat kortit

Sari K kirjoitti...

Ihanat kortit!