Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Silpputehtaan TJK haaste 13/2017

Tällä kertaa aiheena oli mieskortit Silppuhtehtaan laajennusosan atc haasteessa.

Mä innostuin käyttämään atc-vaihtokaverilta (nyt en muista keneltä, mutta jos näet tämän ja tunnistat, niin kiitos tuhannesti) saamaani kivaa rataspohjaa, johon lisäsin uutta kohojauhetuttavuutta Frantagea, jossa kohojauheen sekaan laitetaan erilaisia hippusia ja sitä kuumennetaan altapäin etteivät hippuset lennähdä pois. Sitä taustaa riitti kolmeen korttiin. Kaksi mieshahmoa näissä + pelikortit, olen kanssa saanut, kun olin joskus 1,5v sitten Treen askartelutapaamisessa. Ihania juttuja siitä paketista löytyi muitakin, jotka sopivat hyvin atc-kortteihin.
Joskus tarvikkeet saattavat lojua käyttämättöminä vuosikausiakin, ja yhtäkkiä ne sitten sopivatkin johonkin projektiin. Siksi en oikein raaski laittaa juuri mitään myyntiinkään, kun ei koskaan tiedä mihin niitä saattaa tarvita.
Tosin yksi nainenkin tupsahti korttisarjan joukkoon. Enkeli, joka näitäkin miehiä suojelee. Se on tarra, jonka myös olen joskus vuosia vuosia sitten ostanu Sinellistä. Siinä käyttämäni koristeet ovat suurin osa myös monien vuosien takaisia. Esim. tuo kenkä on ostettu sellaisesta nettiputiikista kuin Arkkikauppa, joka siihen aikaan myi kaikenlaista ihanaa vintagetarviketta kortteihin.
Tuo pinkki/violettisävyinen korttipohja on tehty viime vuonna erääseen toiseen korttisarjaan, mutta siitä oli pari pohjaa jäänyt yli. Nyt käytin sen tähän.

Nämä kaikki ovat vapaana vaihtoon.

Nyt mulla projektina tehdä Tampereen livevaihtoon mahdollisimman monia kortteja, ja niitä en laita tänne esille, että ovat sitten yllätyksiä, mutta näin välillä teen muitakin kortteja. Toden teolla alan taas vaihtaa kortteja kun Tampereen vaihto on ohi, toki pienen innostushuilijakson jälkeen. Tampereen tapaaminen on 6.5.



"Muistelen sinua kaiholla" 208.

"Saat hymyn huulilleni" 207.

"Hyvällä tavalla ylpeä" 209.

"Herkkä taiteilijasielu" 206. VARATTU  Anemonelle



3 kommenttia:

Sisko kirjoitti...

Hieno vastaus haasteeseen! Kiitos osallistumisesta! Hienoja mieskuvia!

Anemone kirjoitti...

Oletpa taas tehnyt upeat kortit. Oma suosikkini on tuo viimeinen ja tekisi ihan mieli varata, mutta nyt en kerkiä ennen toukokuun puolta valiä tehdä vaihtoja :( Meillä on tuo viulu niin rakas. kaksi tytärtäni soittaa ja nyt kaksi lapsenlastakin ♥

Anemone kirjoitti...

Voi kiitos ihanainen :) Meillä on nyt synttäriaikaa viikonloppu, Mieheni täyttää pyöreitä ja minullakin on sunnuntaina synttärit. Ensi viikolla rempataan meidän yläkerta. Sitten olemme lahjareissussa 25.4-11.5. Voin siellä kurkkia sitten korttejasi. Sen jälkeen rauhoittuu elämä :) Tai tietysti mökkielämä alkaa, mutta kuitenkin :) Niin, tarkoitin juuri tuota Herkkää taiteilijasielua :)