Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Silpputehtaan laajennusosan TJK haaste vkot 11 ja 12

Kolmella kortilla mennään tällä kertaa TJK haasteeseen. Mä valvoin viime yön mutta eri syistä kun haasteen tekijä kortteja tehdessään. Mulla oli ylienergiaa enkä millään malttanut mennä nukkumaan kun innostuin niin paljon tästä haasteesta. Naisten viikko, naisten päivä, Minna Canthin ja tasa-arvon päivä.

Tässä haasteessa toteutuu ainakin Tämä Joutaa Korttiin, sillä laitoin kortteihin papereita, jotka ovat olleet monia vuosia laatikossa. Ja silpuistakin oli puhetta haasteessa. No, mulla ei edelleenkään ole silppuja juurikaan, paitsi nyt tämän jälkeen :D :D heh heh. Ja kun en ole etsinyt sitä askartelukaverilta saamaani silppupussiakaan. Mutta ajattelin sitten pistää silpuiksi joka tapauksessa ja käyttää eri papereita ja mallailin niitä yhteen eri variaatioina. Nämä yhdistelmät sitten päätyivät korttiin. Kivat naishahmot olen ostanut Facen askartelukauppatorilta naiselta, joka lisenssillä myy kuvia. Johan mun blogin kansikuvasta näkee, että tämä aikakausi viehättää vallan hirmuisesti.
Mullehan tuo matikka ja kaikenlainen laskeminen tasarahaa lukuunottamatta on vaikeaa, ja siinä meninkin hieman aikaa ja aivojumppaa tuli ainakin harrastettua kun mittailin ja kokeilin koepapereilla mittoja kun mielessä oli juuri tuollainen 3 + 3 yhteen korttiin. Muutama suttupaperi siinä meni. Suht koht mallikkaasti meni jo viimeisen kortin kohdalla mittaukset :D Pariin ekaan korttiin jouduin pienet suirot lisäämään kun pohja paistoi, mutta sehän tuo vain lisämaustetta kortteihin, pienet yksityiskohdat.

Tässä nää nyt sit on, "Sofia", "Elma" ja "Klara" ja samalla tuli 190. kortti valmiiksi ja ekan atc kortin tein 2016 tammikuussa ja sen jälkeen aloitin vasta heinäkuussa toden teolla näitä tekemään ja ihanaa puuhaahan tää on. Nyt on vaihteeksi kova into päällä kun oon ostanut uusia juttujakin, joita tässäkin olen käyttänyt (kaikki ei ihan erotu kuvista niin kuin luonnossa), eli Stampendousin Frantage kohojauheita joita kuumennetaan alhaaltapäin ja joissa on rakeisia hippuja.


"Sofia"

"Elma"

"Klara"



3 kommenttia:

Sisko kirjoitti...

Hieno sarja! Kiitos osallistumisesta haasteeseen!

Manumiina kirjoitti...

Upeita kaunottaria! Elma on suosikkikorttini.

http://tuijankortteilua.blogspot.com kirjoitti...

Hienoja kortteja jälleen. Nyt vasta huomasin etten ole laittanut sun blogias mun lukulistalle blogiini. Nyt se on siellä.
Blogissasi oli mun osoitteeni, mutta oletko sinä minun blogissani
lukija ?