Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

tiistai 21. helmikuuta 2017

TJK 7/2017 haaste

Pitkästä aikaa osallistun Silpputehtaan  TJK haasteeseen kivalla teemalla: Aika rientää.

Multa syntyi tälläinen "Ajaton rakkaus" ATC. Olen saanut vaihtokavereilta tuon taustapaperin ja keijupariskunta kiiltokuvan. Lisäsin vähän omaa kelloleimasinta pohjaan ja antiikin ruskealla kohojauheella vielä kellon tuohon vasempaan alakulmaan. Timeless love-teksti Timpan chitchat tarralehtiöstä. Jotain se vielä kaipasi, joten kaivoin laatikosta yli vuosi sitten ostamani "timantit" ja nämä vihreät sopivat kahteen kulmaan.
Tätä oli hitsin kiva tehdä. Vielä teen toisenkin kortin, kun kahdesta viikosta kyse ja tämähän on siis tavallaan viime viikolle, mutta kai se on sallittua tehdä molemmat kortit tällä viikolla.

Mulla onkin ollut tänään aika urakka kun olin jättänyt moniin viime vuoden lopussa tehtyihin kortteihin kirjottamatta taakse nimet ja muut, ja sitten vielä valmistui eilen se 8 kortin sarja.
No, suurimman osan olenkin jo saanut kirjoitettua ja sitten voi taas aloittaa uusia. Tämän atc:n tein vähän niin kuin välissä :D.
Ja sitten eilen aloittelin tekemään uutta 8-9 kortin sarjaa. Pohjan sain jo melkein valmiiksi. Mutta se onkin sitten taas jo toisen päivityksen aiheena :D


3 kommenttia:

Anemone kirjoitti...

Hieno kortti ! ja kiva kun olet herännyt talviuniltasi :)
Mua harmittaa nämä taudit juuri nyt, kun meidän pitäisi lähteä lauantaina suunnistusleirille Alicanteen. Ikävä olisi sairaana matkustaa :(

Sisko kirjoitti...

Ihana vastaus haasteeseen! Kiva kun taas olet mukana!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihana ja nostalginen.