Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

keskiviikko 12. lokakuuta 2016

TJK haaste #41/42

Viime haaste jäi väliin, sillä en sitten perehtynyt tarpeeksi jotta olisin löytänyt sopivaa materiaalia Villin lännen teemaan. Yritin googlettaa sopivia kuvia, mutta ei, ei millään löytynyt joten luovutin ja vain nautin katseellani toisten tekemistä.

Tällä kertaa haasteena oli yksi lemppariaiheistani: Syksy, joten innostuin tosissani, sillä olinhan juuri ostanut Leimailutaivaasta uuden sienistanssinkin ja rakastan syksyn väriloistoa. No joo, Tämä Joutaa Korttiin toteutuu siinä mielessä, että eihän anneta uusien stanssien ja muiden tarvikkeiden "homehtua" laatikon pohjalla, vaan otetaan ne reippaasti heti käyttöön. Ja tässä värittelin sienet myös Leimailutaivaasta ostamillani Zig sivellinkynillä, joista olen haaveillut jo pitkään. Tykkäsin kyllä ja varmasti ostan niitä lisää aina tilaisuuden tullen, pikkuhiljaa enemmän.
Pohjalla DI musteita ja sitten korteissa myös Leimailutaivaasta ostamaani kohopastaa ja käytin myös sieltä ostettua kahta sabluunaa. Tosiaan, näitä jouti jo kokeilla :D :D :D

Sarjan nimeksi tuli: "Metsästä on moneksi" ja nimet ovat: "Metsän rauha", "Luonnon salaisuudet", "Unelmien seikkailumetsä" ja "Metsän magia"


3 kommenttia:

Päivili kirjoitti...

Kiitos käynnistä blogissani! Joo, värittelyt on olleet minun intohimoni monia vuosia, ja innostuin myös etsimään ohjeita ja vinkkejä youtuben videoista ja olen ostellut värittelykursseja Kit and Clowderilta.. Muut ostot onkin jääneet nyt vähemmälle.
Minä olen tässä ihastellut sinun ihania keijukaiskortteja - taustat on todella ihania, minäkin omistan pari niitä Lavinian leimasimia, mutta peuraa lukuunottamatta ovat olleet käyttämättä.
Vaihdan mielelläni atc-kortteja, varsinaisia halloweenkortteja löysin itseltäni yhden. Tuo haasteeseen tehty onkin jo uudella omistajalla. Löydätkö jotain muuta? Sinulla olisi monia kiinnostavia kortteja, esim. Halloween usva 2/3 ja Luonnon salaisuudet 1/4.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upeuksia olet askarrellut. Syksy on myös minun lempiaiheeni.

Maca kirjoitti...

Kärpässieni on todella kaunis sieni!