Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Eka ATC haaste eli TJK / 2016 Silpputehtaan laajennusosa vko 27

Huomasin tämän Siskon haasteen ja olin juuri ostanut leimasinsetin, jossa oli sormenjälki ja verivana sekä sabluunan jossa oli piikkilankaa.

Säännöt olivat mulle hiukka monimutkaiset, mutta toivon että tämä kortti kelpaa mukaan. Ainakin sitä tehdessä oli ihan kivaa, vaikka aihe olikin hieman surullisempi.

Mietin myös muita pelkoja tai mustempia asioita elämässä ja kyllähän niitä riittää, mutta mulla ei ollut materiaalia ja yritin netistä katsella, mutta en sitten ainakaan vielä ole tehnyt kortiksi asti.

Useimmilta meiltä on joskus särkynyt sydän ja kun tämä ATC oli valmis, hieman kauhistuin sitä, ettei riittänyt vain kahtia mennyt sydän, vaan piti vielä olla vertavuotava sydän, piikkilankaa ympärillä + veriset sormenjäljet ja lopuksi vielä sydämen yli oli kävelty. En ole siis tainnut päästä ihan helpolla tässä asiassa. Mutta silti pystyn vielä rakastumaan ja rakastamaan. Tähän korttiin taisikin tulla koko elämäni aikaiset sydänsurut.


Käytetty sydän

7 kommenttia:

RaijaAnnikki kirjoitti...

Ollaankin samoilla asioilla.Tehdään niin ja katsellaan .Korttisi on koskettava ja olet purkanut siihen tuntojasi.Jokaisellahan meistä on omat surumme.Hyvää sunnuntaita.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Kiitos kommentistasi blogissani. Oletpa tehnytkin upean kortin haasteeseen. Sinulla näyttäisi olevan muutenkin taito ja kauneudentaju hyppysissäsi. Liityin siis lukijaksesi ja piipahtelen katselemassa näitä upeuksiasi

Sisko kirjoitti...

Hieno vastaus haasteeseen!
Kiitos osallistumisesta.
Joskus näitä "syvällisempiä" kortteja on mukava tehdä myös. Samalla tulee käsiteltyä aiheeseen liittyviä asioitakin ihan huomaamatta.
Kyllähän sydän välillä kovaa kyytiä saattaa saada!

Sisko kirjoitti...

TJK haasteen sääntöjä pelkistettynä:
Vuodessa on 52 viikkoa. Joka toinen viikko on parillinen ja joka toinen on pariton viikko. Parittoman viikon alussa julkaisen aina uuden haasteen. Siis jos haluaa tehdä korttieni idean pohjalta jotakin on kaksi viikkoa aikaa tehdä molemmat kortit.
Haaste on kumminkin mahdollisimman rento ja vapaa joten kortin voi linkittää siihen vaikka aihe olisi jotain ihan muuta siinä omassa kortissasi.

Ne silput ja muut lähtivät kierrätysideasta johon Tuiren blogin haasteet perustuivat. Kierrätettävää löytyy yllättävän paljon muualtakin kuin askartelumatskuista. Kivoja kuvia lehdistä ja mainosjulkaisuista jne...Mutta ei tarvi kierrättää jos ei halua. Itsekin olen leimasinhullu ja teen mielelläni kortteja leimatenkin. Sekin siis käy.

Älä ota paineita tästä. Kaikki käy! Säännöt ovat niin väljät...
Nauti vaan ATC korttien tekemisestä! Vapaus ja sääntöjen vähäisyyshän niissä minutkin sai rakastumaan asiaan.

Sisko kirjoitti...

Seuraava TJK haaste julkaistaan maanataina 18.7. Samalla julkaistaan viikkojen 27-28 EXTRA kortin voittaja. Hänelle lähtee kortti ja jotakin korttiaskartelujutskaa postissa.
Ihan 17.7. iltaan on aikaa tehdä tätä aihetta. Jos siis haluaa ihan tuota rajattua aikaa noudattaa. Olen tehnyt niin, että jos joku on tehnyt useamman kortin olen laittanut useamman arpanapinkin silloin.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Bokeh-tekniikka on auvan tuntematon. Kerrotko tai teetkö jutun tekniikasta.

Anonyymi kirjoitti...

Attention Required! | Cloudflare
[url=http://acheterdufrance.com/]Show more!..[/url]