Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

lauantai 19. toukokuuta 2018

Vielä yksi kortti TJK 19/20 haasteeseen

Moni on tehnyt tälläisiä kukkamekkoja ja halusin sitä kokeilla itsekin ja nyt tein sen minikoossa atc korttiin ja tällä kortilla osallistun TJK 20 haasteeseen. Katselin you tubesta varmaan yli kymmenen eri versiota mekkojen teosta ensin. Huomasin eri tapoja kokeillessa videoiden inspiroimana, että on hyvä kostuttaa mekko-osa ensin vedellä, jotta taitokset onnistuu paremmin. En myöskään tässä piirtänyt valmiiksi taitekohtia vaan tein sen ihan ilman viivoja, hyvin se onnistuu niinkin ja jää yksi aikaa vievä ja hidas työvaihe pois. Sitäkin tuli tosin kokeiltua kun tein kokeiluversioita.
Mekon paperi on ikivanhaa paperilehtiövarastoa, josta vuosien varrella on riittänyt materiaalia moniin erilaisiin projekteihin. Tämäkin siis jouti jo korttiin. Samoin nuo pikkuiset helmet sekä hameen alta pilkottava pitsi ovat vanhaa varastoa. Itse asiassa nuo pikkuhelmet pussissa löytyivät sattumalta jostain kaapin kätköistä ja nyt pääsivät käyttöön.
Tausta on Mixed media mash up, jossa on käytetty noin kymmentä eri tekniikkaa inspiraatiokortteja käyttäen. Ja osasta pohjia tein jo kortteja, tässä linkki, mutta tämä pohja jäi vielä käyttämättä, joten sekin jouti jo korttiin.

,

TJK 19/20

Nämä kortit olen tehnyt TJK:n keväthaasteeseen

"Lady menossa illalliselle"

"Kevätistutukset"

"Kevätmuotia"
"Kevätperhoset"