Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Leimailutaivaan saldoa

Viime postauksesta onkin jo aikaa. No, toissaviikko meni synttäreiden suunnittelussa, jotka järjestin sukulaisille. Ja tää viikko on mennyt sitten flunssan kourissa. Onneksi vain yksi päivä oli sellainen, että nokka vuosi kuin seula ja paperia kului, nenää kutitti ja aivastutti jatkuvasti + silmätkin vuosivat ja luomet turvoksissa. Nyt on vähän jo toivuttu siitä, tosin vähän tukkoinen olo vielä ja korvat lukossa. Ei olekaan moneen vuoteen ollut flunssaa.

Mutta menin kuitenkin Leimailutaivaaseen ja olin tehnyt pari ennakkotilaustakin, jotka sieltä hain. Tuli monta tuttua vastaan, oli kiva nähdä. Yksi atc-korttivaihtokin oli.
Menin leimailutaivaaseen hyvän askarteluystävättäreni kanssa, johon tutustuin vuosia sitten Taavan leimailukurssilla. Kiva että oli "matka"seuraakin, ettei tarvinnut mennä eikä lähteä yksin.

No nämä kaikki sitten tuli kotiin mukaan sieltä. Ens viikolla alan sitten tekemään taas videoita you tubeen, kun en ole sitäkään saanut aikaiseksi. Monta ideaa tosin jo on päässä muhimassa.

Sabluunat

Kohokuviointikansioita


Uusi vesisäiliösivellin, Timpan suihkepullo, metalliset vesivärit, joita olen jo pitkään himoinnut, ja jo ekalta pöydältä löytyi, ja sitten tuo kuppi värejä varten


Tuo oikeanpuoleinen on kohopastan paksuntaja-jauhetta, kun olin viime vuonna ostanut pastaa, joka oli liian löysää, kätevää, pitää kokeilla sitä jossain vaiheessa

Tässä loput DI oxidet jotka halusin.