Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

perjantai 14. heinäkuuta 2017

TJK 27/2017 haaste

En olekaan vähään aikaan ehtinyt osallistua TJK haasteisiin. Myöhästyin hieman hattuhaasteesta, mutta aion kuitenkin jossain vaiheessa hattuteemakortin tehdä, kun olin jo ottanut esillekin kivan kuvan missä on hattu. Aika vaan sujahti yhtäkkiä ohi ja sitten jo olikin muut asiat mielessä.

Tämän kertaisessa haasteessa eli TJK 27 on höyneniä/sulkia, lintuja  kukkia ja perhosia. Multa löytyy tästä kortista niistä vain sulka.
Viikon 28 haasteeseen otan sitten mukaan ainakin myös linnun ja perhosen. Katsotaan sitten millainen inspis tulee. Toivotaan että ehdin vielä sunnuntaihin mennessä.  Mulla kun on vielä niitä Tampereen askartelutapaamisessa saamia samantapaisia ihania sulkakuvia, kuin inspiskorteissakin, ja sulat ovat yksi lempiaiheitani myös. Otin jokin aika sitten niistä sulista kopioitakin, etteivät heti pääse loppumaan. Kohta pitää kyllä ostaa lisää mustetta koneeseen, kun olen alkanut enemmän kopioimaan.

Otin itselleni haasteeksi alkaa vielä enemmän käyttämään vaihdoissa saamiani papereita ja muita juttuja. Lisäksi sellaisia askartelutarvikkeita, mitkä ovat lojuneet laatikoissa kauan, jopa vuosia. Eli taattua TJK ainesta siis 😅
Tässä kortissa niitä ovat ruskea nuotti-taustapaperi, pari tähteä itse Silpputehtaan laajennusosan pitäjältä saatuja, metallisydän on ties kuinka vanha, en edes muista mistä se on. Metallisydämen alla oleva sydän on saatu stanssattujen jutskien arvontapalkintona viime vuonna. Vähän uuttakin mukana eli Frantage-kohojauheella tehdyt reunat ja sulka/höyhenstanssilla tehty sulka joka on värjätty uusilla DI oxide musteilla ja helmiäisvalkoisella akryylimaalilla olen sitten tuputellut sulan reunat. Hieman Dylusionin uutta valkoista maalikynääkin sulka on saanut osakseen myös.