Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

torstai 22. kesäkuuta 2017

Uusi askartelukaappi

Tässä se nyt sitten on, uusi kaappi, tosin käytetty ja vähän ovet repsottaa ja yksi hylly, mutta eiköhän tämä hommansa hoida 35e:n edestä kotiinkuljetettuna. Laitoin vielä sen päälle aikoinaan itse kutomani maton. Ja siihen päälle sitten ajattelin Big shotin laittaa. Lokerikkoja tarvisi vielä kun suurin osa tosiaan kaappiin tulevista kamoista on paperia mutta laitan sinne kyllä varmaan muutakin.

Nyt pitää vaan sitten muu osa olkkarista siivota + askartelupöytä niin on viihtyisämpää.

En kehtaa sotkuista laittaa kuvaa.


Vanha lumian puhelimen kamera ei oikein tarkenna enää kunnolla, mutta näkyyhän tässä kuitenkin pääosa
Parveke jo vähän sisustettuna

Olohuoneeni on usein kuin myrskyn jäljiltä, ja varsinkin nyt, kun entiset parvekkeen tavarat on vielä täällä. En ole saanut aikaiseksi viedä kellariin tavaroita ja osa on roskiakin, joitain pahvilaatikoita ja entinen parvekkeen "pöytä" joka itse asiassa on tarjouiluvaunu, jonka olen ostanut aikoja sitten, markka-aikaan, eräältä silloiselta duunikaverilta.

Tämän uusitun parvekkeen meinaan korkata kunnolla käyttöön sunnuntaina kun askartelukaverini tulee kylään ja olen luvannut hänelle uunissa haudutettua kassleria ja uusia perunoita. Toivottavasti ilma sallii sen. No, onhan mulla toki parvekelasit, mutta olishan se kiva jos olisi valoisaakin eikä sateisen harmaata.
Huomenna saan lisää askartelutarvikkeille tilaa, nimittäin facebookin kirppiksellä oli myynnissä Iskun kaappi, joka uutena maksaa 306e ja nyt saan sen 35e:lla kotiin kuljetettuna,  kun itselläni ei ole autoa, eikä se kuuleman mahtunut erään tuttavan autoon. No, hyvä, sillä nyt on aika heittää pois (tai viedä kellariin) askartelulaatikosto, joka alunperin oli edellisen asunnon kylppärissä.

Huomenna lisään sitten kuvan siitä kaapista. Ja alan järjestelemään tuon vanhan laatikoston tavaroita sinne kaappiin. Pitäisi vissiin lokerikkoja hommata sinne kaappiin ku tuossa laatikostossa on enimmäkseen papereita ja kartonkeja.

Mutta tässä siis kuva uusitusta parvekkeesta. Kaikki on vähän vanhaa siellä, paitsi tuo matto ja pöytäliina, joka on tehty marimekon kankaasta. Varmaan pitää jossain vaiheessa hommata parempi kukkapöytäkin 😄😄 Pidän marraskuunkaktusta parvekkeella aina kesäisin niin se tekee syksyllä sitten nuppuja, ja sitten kannan sen sisälle joskus lokakuussa.
En ole vielä muita kukkia ostanutkaan parvekkeelle, ei ole mahtunut budjettiin kun askartelujutskat ja muut ovat menneet edelle.