Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

lauantai 18. helmikuuta 2017

Leimailutaivas ja atc vaihto

Leimailutaivas on vajaan kuukauden kuluttua ja sitä jo täällä odotellaan ja suunnitellaan mitä kivaa voisi uutta hankkia, kun eihän mulla niin paljoa vielä noita tarvikkeita olekaan :D :D :D  Tosin budjetti on vielä auki, että menenkö sinne vain ihastelemaan ja katsomaan mitä voi myöhemmin tilata netin kautta, vai ehdinkö saada budjetin kuntoon, että on varaa ostaakin jotain :D

Tällä kertaa Taava on ajatellut järjestää myös atc-vaihdon, johon innolla myös minä haluan osallistua. Ketäs kaikkia tuttuja onkaan sinne tulossa? Laitahan kommenttia, olis mahtavaa tavata teitä livenä, keiden kanssa olen vaihtanut jo atc kortteja, ja toki on kiva tavata myös uusia atc korttien tekijöitä. Siinäpä hyvä syy tehdä tässä vajaan kuukauden aikana uusia kortteja. Tällä hetkellä 8 kortin sarja valmistumassa, joista kaksi on jo varattuna vaihtoon, mutta lisää toki aion tehdä.

Tässä linkki myös facebook Leimailutaivas tapahtumaan