Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Muutama ATC

Oon niin ihastunut näihin Timpan lintuihin, että tein atc:n vaihteeksi. 


Tässä you tubessa olleen videon mukaan rakensin atc kortit. Oli tarkoitus tulla 4 atc:tä, mutta kun olen niin surkea mittailupuuhissa niin tulikin vain kaksi korttia, pari muuta jäi vajaamittaiseksi. No, ystävänpäivä mielessä joka tapauksessa. Kiva oli tätä prosessia tehdä. Pari vaihetta jäi kuvaamatta kun olin varmaan jo niin työhön keskittyneenä.

Sivelin Zig sivellintusseilla muutamaa väriä ja suihkutin vettä päälleLaitoin helmiäisvalkoista akryylimaalia sydänsabluunan läpi ja  DI oranssia kennosabluunan läpi

Ja tässä valmiina. Eli nuo sydämen teot jäi kuvaamatta. Ne piirsin vapaalla kädellä ja tuputtelin mustaa ja sitten toiseen valkoista väriä ja kävin vielä osan valkoisella roller kynällä läpi

Kissan kuva on päällystetty kirkkaalla kohojauheella ja reunat sivelty DI Walnut stainilla


Muutama uusi keijukortti

Lavinian keijuleimasimilla tehdyt kortit, pari ekaa tehty joulukuussa 2016, viimeisin tammikuussa
ATC Joulukalenteri vaihto

Tässä mun tekemät kortitJa mun saamat


Oiskohan aika jo päivittää blogia

Näköjään oon marraskuussa viimeksi päivittänyt blogia. Oon ollut talviunilla ja nyt vasta alan pikkuhiljaa heräilee. Laittelempa tässä ensin viime vuoden kaikki joulukortit mitä tein.