Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

keskiviikko 12. lokakuuta 2016

TJK haaste #41/42

Viime haaste jäi väliin, sillä en sitten perehtynyt tarpeeksi jotta olisin löytänyt sopivaa materiaalia Villin lännen teemaan. Yritin googlettaa sopivia kuvia, mutta ei, ei millään löytynyt joten luovutin ja vain nautin katseellani toisten tekemistä.

Tällä kertaa haasteena oli yksi lemppariaiheistani: Syksy, joten innostuin tosissani, sillä olinhan juuri ostanut Leimailutaivaasta uuden sienistanssinkin ja rakastan syksyn väriloistoa. No joo, Tämä Joutaa Korttiin toteutuu siinä mielessä, että eihän anneta uusien stanssien ja muiden tarvikkeiden "homehtua" laatikon pohjalla, vaan otetaan ne reippaasti heti käyttöön. Ja tässä värittelin sienet myös Leimailutaivaasta ostamillani Zig sivellinkynillä, joista olen haaveillut jo pitkään. Tykkäsin kyllä ja varmasti ostan niitä lisää aina tilaisuuden tullen, pikkuhiljaa enemmän.
Pohjalla DI musteita ja sitten korteissa myös Leimailutaivaasta ostamaani kohopastaa ja käytin myös sieltä ostettua kahta sabluunaa. Tosiaan, näitä jouti jo kokeilla :D :D :D

Sarjan nimeksi tuli: "Metsästä on moneksi" ja nimet ovat: "Metsän rauha", "Luonnon salaisuudet", "Unelmien seikkailumetsä" ja "Metsän magia"