Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

tiistai 11. lokakuuta 2016

Arvonta blogissa

31.10 klo 18:08 arvonta suoritettu. Onni suosi tällä kertaa Satu K:ta. Onnittelut.
Hänen kommenttinsa oli neljäs.  Laitan mailia asiasta.Elokuussa tuli täyteen 10 000 käyntiä blogissani, joka on huima määrä kun ajattelee että olen pitänyt tätä blogia vain 3 vuotta.
Hitsi, kirjoitin pitkän jutun kaikenlaista mutta painoin (taas) vahingossa jotain väärää nappulaa ja kaikki tekstit hävisi. No, ehkä jaan saman tarinan joskus toiste.
Vihdoin sain kerättyä arvontaan vähän papereita ja muutakin. Ei mikään suuren suuri palkinto, mutta jotain kuitenkin. Tässä kuvat mitä kaikkea on luvassa.  
3 kpl paksua korttipohjaa n.14,7cm x 14,7cm, vintagepapereita ja kuvia, enkelikiiltokuvia, jouluisia papereita + Leimailumessuilta ostettu Wink of Stella kimallesivellin.

Aikaa osallistua arvontaan on maanantaihin 31.10 klo 18 asti. Jättämällä kommentin osallistut arvontaan. Voit myös jättää mailiosoitteesi tai linkin blogiisi, jotta voin ottaa yhteyttä voittajaan.

Onnea arvontaan.

Arvonnassa käytän tätä arvontakonetta apuna. Niin monta kommenttia kun tulee, laitan lukuja arvontaan. Esim. jos kommentteja on 21, niin sen luvun laitan ja mikä luku tulee arvonnassa, niin lasken monesko kommentoija sillä luvulla on.
Arvontakone