Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

tiistai 16. elokuuta 2016

Blogissani tullut kolmen vuoden aikana huimat 10 000 kävijää täyteen

Tarkka luku juuri tänään on 10 638 kävijää. >Todella huikea määrä, kiva kun olette käyneet, eihän tätä blogia ihan itseään varten vain viitsi pitää. Blogissa kävijät innostavat luomaan lisää ja saa uutta inspiraatiota, ja on myös mukava viereilla toisten blogeissa kurkkimassa ja kommentoimassa. Mä olen sukujuuriltani karjalainen, joten harvoin multa tulee mitään parin sanan kommentointeja, koittakaa kestää, oon tosi puhelias kun sille päälle satun, mutta oon ilokseni huomannut, että se on aika yleistä näissä askartelupiireissä :D :D :D
Huiman blogikävijämäärän kunniaksi järjestän arvonnan, mutta vasta syys-lokakuussa eli seurailkaahan blogia jos "namut" kiinnostaa. Keräilen pikkuhiljaa kaikenlaista pikku "sälää" Luvassa jotain uutta ja jotain vanhempaa omista varastoista, mukaan laitan myös jouluaiheisia juttuja. Näillä näkymin enimmäkseen erilaisia papereita/kartonkeja, mm. Halloween teeman värisiä juuri ostettuja, vintageaihetta myös, ja tietty sitä jouluteemaa ainakin yhdestä vielä avaamattomasta paketista. Saa nähdä mitä kaikkea keksin.