Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

sunnuntai 14. elokuuta 2016

Merelliset kortit uudella leimasinsetillä

Tilasin Piian puodista Studio Lightin meriaiheisen leimasinsetin ja näissä korteissa kaikki muut on leimattu sillä setillä paitsi nuo pari värikästä kalaa.
Meriaihe viehättää vieläkin, joten tulen varmaan tekemään niitä lisääkin.

Pohjan tein tällä Simon Says Stamp sabluunalla, ja käytin montaa eri sinisen sävyä. Kohojauhetta käytetty myös korteissa. Sekoitin kultaa ja antiikkiruostetta ja sillä tein ikäänkuin hiekkaa meren pohjaan. Jelly fish on leimattu helmiäisvalkoisella kohjauheella kuten myös nuo ilmakuplat. Ilmakupliin olen laittanut clossy accenttia lisäksi. Parissa kortissa (2/3 ja 3/3) myös merenpohja simpukoineen on kohojauheella terästetty.





"Meren syvyyksissä" 1/3

"Meren syvyyksissä" 2/3


"Meren syvyyksissä" 3/3



Laatikko ja pöytä siivottu

Tässä vähän vaiheita laatikon inventoinnista







2 ja 4 sarjan atc-korttien kuvat

Viime viikolla jo valmistuneet 2 ja 4 kortin sarjat. Tässä olen käyttänyt kerrostekniikkaa, jonka opin keväällä Kaisankodissa pidetyllä kurssilla, jossa oli hollantilainen Liesbeth opettajana. Myös kohojauhetta käytetty näissä







"Ylväs 1/4

"Perhosen liito" 2/4

"Rauhan kyyhky" 3/4

"Toukasta perhoseksi" 4/4

"Puutarhajuhlat" 1/2

"Iltarusko" 2/2