Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

ATC haaste TJK 2016 / vko 29

Näillä osallistun TJK:n haasteeseen, jossa tällä kertaa aiheena positiiviset elämänohjeet. Ostin jokin aika sitten kivoja tekstejä facebookin askartelukirpparilta ja ne tekstit sopivatkin hyvin tähän haasteeseen. Ja lisäksi tässä sarjassa toteutuu hyvin myös tuo "Tämä Joutaa Korttiin", sillä nämä ovat ATC-korttipohjia, jotka ostin monen monta vuotta sitten, mutta silloin en edes tiennyt ATC-korteista tuon taivaallista. Ostin vain huvikseni kun olivat niin kivan kokoisia ja käytin niitä tavallisissa korteissa.
Olen jo jonkin aikaa ihaillut Marjie Kemperin töitä, ja varsinkin näitä taustoja, kun siinä on lempivärejäni. Odotin vain sopivaa inspista alkaa tekemään jotain samanlaisella tyylillä.
Tässä vaiheita mitä tein. Tekstit olen tehnyt mustalla kohojauheella. Ekassa kuvassa olevassa kirkkaassa leimasimessa on kaunokirjoitusta, jonka laitoin päällimmäiseksi kerrokseksi pinkillä värillä."Positive guideline"
"Positive guideline"
"Positive guideline"