Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Eka ATC haaste eli TJK / 2016 Silpputehtaan laajennusosa vko 27

Huomasin tämän Siskon haasteen ja olin juuri ostanut leimasinsetin, jossa oli sormenjälki ja verivana sekä sabluunan jossa oli piikkilankaa.

Säännöt olivat mulle hiukka monimutkaiset, mutta toivon että tämä kortti kelpaa mukaan. Ainakin sitä tehdessä oli ihan kivaa, vaikka aihe olikin hieman surullisempi.

Mietin myös muita pelkoja tai mustempia asioita elämässä ja kyllähän niitä riittää, mutta mulla ei ollut materiaalia ja yritin netistä katsella, mutta en sitten ainakaan vielä ole tehnyt kortiksi asti.

Useimmilta meiltä on joskus särkynyt sydän ja kun tämä ATC oli valmis, hieman kauhistuin sitä, ettei riittänyt vain kahtia mennyt sydän, vaan piti vielä olla vertavuotava sydän, piikkilankaa ympärillä + veriset sormenjäljet ja lopuksi vielä sydämen yli oli kävelty. En ole siis tainnut päästä ihan helpolla tässä asiassa. Mutta silti pystyn vielä rakastumaan ja rakastamaan. Tähän korttiin taisikin tulla koko elämäni aikaiset sydänsurut.


Käytetty sydän