Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

perjantai 8. heinäkuuta 2016

Askartelupöydän siivousta

Kaveri on tulossa hakemaan omaa osaa kimppatilauksesta, joten oli hyvä syy vähän siivota sekä koko olkkarissa, että askartelunurkkausta. Jokin aika sitten siivosin sitä aika hyvin, jolloin laitoin purkit ja leimasintyynytkin ojennukseen, mutta tämän muutaman viikon aikana oli jo ehtinyt kertyä vähän kaikenalaista pöydälle. Hitsi kun taas unohdin ottaa ennen-kuvan. Ja toki vieläkin olisi varaa siivota enemmän, sillä esim. tuon kortin alla on leimasimia, jotka eivät vielä ole löytäneet varastopaikkaansa, mutta ihanasti on tilaa askarrella jo.


Ostoksia

Tilattiin kimpassa kaverin kanssa Simon Says Stampilta kaikkea kivaa. Paketti tuli kotiinkuljetuksella noin viikossa
Sitten kävin hakemassa Sinellin paketin postista. Aika pitkä paketti olikin. Kuva vääristää hieman, sillä ei näytä niin pitkältä kuvassa. Ostin askartelukirpparilta serviettejä paljon ja nyt olis tarkoitus aloittaa joululahjojen teko. On laatikkoa ja kylttiä. Serviettitelineen ostin itselleni. Sinellissä kun oli tarjouspäivät. Ja nyt kun olen innostunut ATC korttien teosta, niin löytyi valmiita pohjia, normaalihinta 3,50e 10kpl, nyt 1e 10kpl. Ostin siis 5 pakettia niitäkin. Riittää vähäksi aikaa. Lisäksi löysin laatikoiden kätköistä joskus ostamiani valmiita ATC-korttipohjia. Monihan tekee kierrätysmateriaaleista, mutta itse olen laiska mittailemaan ja leikkailemaan. Muutenhan kotoani löytyy kyllä kirpparilta ostamiani juttuja tai saatuja. Ja itse asiassa askartelupöytänikin on lapsuudenkodistani :D kuten myös kukkatasokin ja ne ovat kyllä aitoa vintagea/retroa. Moni muukin huonekaluni on saatu tai ostettu kierrätyksestä. Yhden laatikoston pelastin aikoinaan joskus 90-luvulla roskiskatoksesta.  Suosin paljon myös askartelukirppareita. Ja on mulla muutamia lasipurkkeja jemmassa, joissa on jotain elintarviketta ollut ja niistäkin olis tarkoitus joululahjoja tehdä serviettejä käyttäen.