Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

tiistai 21. kesäkuuta 2016

Kissakortti tuli valmiiksi

Aloitin tämän kortin tekemisen pari kuukautta sitten. Eli tein silloin taustan lepakoineen ja linnoineen. En keksinyt mitä olisin muuta laittanut. Ostin facebook kirppikseltä tämän ihanan kissaleimasimen, ja lisäsin sen korttiin. Kortissa aiheena lepakoiden invaasio + kissa on piilossa hyökkäystä puun alla. Taustan värityksen olen katsonut eräästä työstä, jonka joku oli tehnyt Lavinian haasteessa. En olisi millään itse keksinyt juuri noita värejä käyttää yhdessä.


Art Journal haaste

Osallistun tällä työllä Facebookin Dylosion haasteeseen jossa aiheena oli punainen ja pinkki sekä kukat ja sydämet.Askartelupöydän siistiminen

Aloitin projektin jokin aika sitten, mutta nyt sain sen kokonaan valmiiksi. Kyllä nyt on kiva alkaa tekemään kortteja ja Art Journalingia kun on tilaa ja tavarat järjestyksessä.