Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

tiistai 9. helmikuuta 2016

Aamupäivän kortti

Sain tähän idean erään jenkkiläisen naisen tekemistä korteista. Varsinkin nämä raikkaat, voimaa antavat värit puhuttelivat.

Tässä olen käyttänyt myös kohojauhetta, tuota lempparitarvikettani. Nuo valkoiset osat. Käytin sabluunaa apuna. Keijukin on tehty kohojauheella. Siitä tulee niin kiva kiiltävä pinta. En ole ihan täysin tyytyväinen lopputulokseen. Tuli liikaa reunoille noita kukkaoksia, ainakin olisi voinut jättää pois valkoisilta osilta. Mutta aion tehdä toisen, jossa harmonisempi lopputulos.


Aamun kortti

Teki mieli kokeilla satumaista taivasta ja tässä tulos. Lavinian keijuleimasimilla


Ystävänpäivä yllätyspaketti

Eräässä facebook ryhmässä toivottiin,että ihmiset laittaisivat toiveidenmukaisia paketteja jollekin toiselle. Tein paketin mukaan tämän kortin.

Tilauskortteja

Harvoin saan tilauskortteja, mutta nyt sain Stadin Aikapankin kautta lintuaiheisia kortteja tehtäväksi. Ja kissa-aiheisia myös.