Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

lauantai 7. marraskuuta 2015

Lavinia Stampsin marraskuun haaste eli Challenge #11

Inspiroiduin monesta DT:n kortista tämän kertaisessa Lavinian haasteessa, mutta lähdin työstämään tätä yhtä. Muutamia jippoja piti kokeilla, mutta lopputulos ylitti odotukset. Käytin kuusissa, keijuissa ja lumessa kohojauheita, edelleen mun lempparitekniikoita nuo kohojauheet. Lisäksi lumikinosten reunoilla käytin SnowTexia.
Onneksi kokeilin paria tekniikkaa kortin eri vaiheissa ensin suttupaperille.
Tuo kuusimetsäleimasin tuli juuri tänään postista kuten myös lumihiutaleet. Ja kyseessä on tietenkin Lavinian leimasimet. Tausta on väritetty DI musteilla, varmaan 3-4 eri sinistä käytin. Taustapaperi on tehdy hopeanvärisella Dubberilla, joka on siis akryylimaali.
Tässä linkki haasteeseen Lavinian Challenge #11


Tilauskortti

Oisko melkeen eka tilauskortti jonka teen, ristiäisiin. Toiveena oli suojelusenkeliteema sekä sinistä ja vihreää pastellia. En nyt tiiä onko ihan pastellia mutta ei kovin tummaakaan. Tätä oli kiva tehdä. Saa nähdä tykkääkö tilaaja.