Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

perjantai 9. lokakuuta 2015

Elämäni ekat Halloween kortit

Eräs ystävättäreni tykkää Halloweenista, ja hänen innostamanaan tein elämäni ekat Halloween kortit. Käytin taustoiksi kolmea eri kartonkia. Ensimmäinen on Sinellistä ostettu vesivärilehtiö, toinen Heidin korttipajasta ostettu 4cc paperi. Pitää vaan ostaa vahvempaa, 250g tai 300g. Kolmas on Cansonin Imagine vesivärilehtiö. Huomaa miten sävyt ovat erilaiset kaikissa korteissa, vaikka samoja värejä olen käyttänyt eli Mementon lilac posies, DI:n seedless preserves ja dusty concord. Kuussa olen käyttänyt mustard seed ja weathered woodia ja kuun reunalla myös wild honey väriä.

Haamut ja linnaan johtavan tien olen leimannut tuputettavalla hopean värisellä akryylimaalilla, Dabberilla. Linna, lepakot ja pöllö ovat Lavinia Stampsin leimasimilla tehty ja tuo risukko + linnut on Deep Redin leimasin.