Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

tiistai 14. huhtikuuta 2015

Yöllinen pan pastel kokeilu

Olen nyt uudestaan innostunut näistä pan pastelleista. Ensin väritin taustan keltaisella ja vähän punaista joukkoon. Sitten leimasin VersaMarkilla tuon kuplaleimasimen, ja punaista väriä päälle, ja vähän keltaistakin sinne tänne. Sadunhohtoinen tausta jossa lapset leikkii ja linnut laulaa. Hyvä aloittaa pan pastel/VersaMark kokeilut tälläisista yksinkertaisista taustoista kun kestää hahmottaa miten saa tehtyä kivan näköisiä, missä on monia leimasimia käytetty. Videoita olen jo katsellut pinterestista, mutta menee hetki ennen kuin aivoni heräävät hahmottamaan miten saisi yhtä kivoja.
Tässä  kuva tekemästäni tagista.
Itse asiassa ostin muuten pan pastelleja jo pari vuotta sitten, kun ne eivät vielä olleet niin suosittuja. Ja kun olin Tampereella VIP tapaamisessa, niin siellä vasta sain tietää, miten monikäyttöisiä nämä ovatkaan. Aiemmin olen VersaMarkin kanssa käyttänyt vain Perfect Pearlia, mikä sekin on kiva tekniikka kun tekee taustoja.Tänään tuli postissa myös kiva leimasin jenkeistä. Pikkuinen keiju. Lisää tulossa keijuleimasimia postissa.