Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Vapun toinen kortti, Vintagea pitkästä aikaa

Ajatus lähti tällä kertaa taustapaperilehtiöstä, jonka ostin Klemmarikellarista Orimattilan askartelutapaamisessa. Ihania taustapapereita. No, kun korttipohjaan leikkaamastani paperista tuli vielä toiseenkin korttipohjaan, ja vielä jäi yli, niin keksin käyttää tuossa ylhäällä Martha Stewartin leikkuria, jonka myös ostin samaisesta tapaamisesta. Sitten etsin sopivaa kuvaa mikä sopi papereiden kanssa, ja päädyin tähän romanttiseen kuvaan. Edelleen tuo iso 3-kerroksinen kukka on myös Klemmarikellarista. Höyhen löytyi askartelupöydältä. Joskus facebookin askartelukirpparilta olin ostanut noita kukan keskustanastoja ja se sopi mielestäni tähän. Löytyi laatikosta myös tuota helminauhaa, jonka halusin lisätä alareunaan. Sitten vielä kultaista glitteriliimaa kuvan reunoihin, ja kuvan alla on kimalletylliä. Loppusilauksen tein kullanvärisellä mistillä. Ai niin, vielä lisäsin muutamia sydämiä Tapestryn pölkkyleimasimella. Eli aika paljon kaikenlaista on kortissa tehty, vaikka näyttää aika yksinkertaiselta. Aina ei tiedä millainen kortista tulee, jos on vaan joku ajatus, mistä lähtee korttia rakentamaan. Joskus tulos on ihan yllätys itsellekin.


Tämä kortti unohtunut laittaa tänne

Tämän kortin olen tehnyt joskus kuukausi sitten. Lähtöajatuksena oli käyttää tuota kukan alla olevaa paperia, jonka olen saanut eräältä askarteluystävältä. Sitten löysin vanhan 3D-ruusun, joka mielestäni sopi hyvin tuohon keskelle. Ruusun terälehdissä on myös glitter-liimaa. Ja sitten  pitsiä ja lisäksi vaaleanpunainen taustapaperi ja muutama perhonen, jotka on leikattu Martha Stewartin leikkurilla.  En muistakaan, koska olisin tehnyt näin hempeän ja täysin vaaleanpunaisen kortin.


Innostuin kortista jonka näin KK:n sivustolla

Kohojauheet on edelleen ihan mun lempparijuttu kortteilussa ja tässä kortissa on perhoset tehty kirkkaalla kohojauheella ja sitten väritin DI musteilla taustan.