Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Kolmas kortti tälle päivälle

Selailin leimasinvalikoimaani ja löysin tämän kukkaleimasimen, jota olen tässä kortissa ylä- ja alareunoissa käyttänyt. Olen embossannut ne käyttäen väritöntä kohojauhetta ja DI musteita. Sitten kohokuvioin myös perhoset samalla tekniikalla. Perhosleimasin on tarkkarajainen, joten käytin kiiltävää paperia, jotta yksityiskohdat näkyisivät paremmin. Korttipohjan olen värittänyt DI musteilla ja musteenlevittimellä. Kun asettelin perhosia korttiin, niin jotain siitä tuntui vielä puuttuvan. Sitten keksin laittaa noita oransseja pikkuisia lasisia puolihelmiä ja voila, kortti on valmis.


Askarteluhaasteita

Huomasin Askartelutaivaassa vielä toisenkin haasteen, jonka vika päivä osallistua on tänään. No, kello 23.02 sain kortin valmiiksi, joten ei hätää, hyvin ehti vielä tälle päivälle. Haasteena oli Vintage + Ruskean sävyt
Ei muuta kuin materiaaleja valitsemaan, ja siitä sitten korttia rakentamaan. Tässä tulos.

Osallistun tällä kortilla myös Korttisirkuksen haasteeseen, jossa aiheena sopivasti vintage.

Osallistun  myös Mervin karkkihaasteeseen

sekä Askartelupajan haasteeseen #29
Askartelutaivaan Penny Black haaste

Pitkästä aikaa ajattelin minäkin osallistua Askartelutaivaan Penny Black haasteeseen , jossa oli nämä kolme elementtiä: Eläin, punainen ja nappi. Mulla oli jo valmiiksi väritettynä tämä ihana siili, ja sitten vaan valitsemaan muita jutskia korttiin. Perhosen olen päällystänyt Ultra Thick värittömällä kohojauheella. Kun ystävänpäivä oli, niin vielä halusin käyttää tätä sydänteemaa.