Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

tiistai 11. helmikuuta 2014

Kevään ekat perhoset heräsivät henkiin

Kävin Eemelin kotikolossa ja sain inspiraation tehdä itsekin perhoskortti. Tässä minun muunnelmani voimaa antavilla voimaväreilläni.
Ensin koristelin kermanvaalean korttipohjan uudella kiekuraleimasimella ja kultaisella kohojauheella. Sitten väritin pohjan keltaisella, oranssilla ja punaisella Distriss Ink musteella musteenlevittimen avulla, Sitten löytyi sopivan kokoinen perhosleimasin, ja leimasin niitä kaksi kappaletta. Kohojauheella nekin päällystetty, ensin punaista jauhetta ja reunoille ja keskelle vielä kultaista. Reunojen ja keskustojen kohdalla käytin embossauskynää, joka on kätevä kun haluaa kohojauhetta laittaa pienempii yksityiskohtiin. Mulla oli sama tekstileimasin kuin Eemelin kotikolossa olevassa kortissa, joten käytin sitä. No, kuinka ollakaan, sotkin hieman, joten pohja piti tehdä kokonaan uusiksi. Ja tässä uudessa meni sitten tuo teksti vähän vinoon, mutta haitanneeko tuo loppujen lopuksi niin hirveästi.