Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Synttärikortit siskonpojan kolmelle lapselle

Taas se aika vuodesta, jolloin siskonpojan kolmella lapsella on samaan aikaan synttärit. Nämä kortit menivät heille.

Decopagea pitkästä aikaa

Pitkään on ollut mielessä tehdä ovi"kyltti" enkeleistä, ja alkukesästä kävin Itiksen Sinellissä, josta ostin pohjan ja decopage lakkaa, sekä liimattavia koukkuja. Ja tausta on sitten tehty decopagella ja monta vuotta sitten ostamallani ohuella paperilla, joka on vähän mulperityyppistä. Sitten vain etsin sopivat enkelit ja laitoin lisää kimalletta sinne tänne ja tein vielä kiiltävämmän pinnan kirkkaalla kohojauheella. Olisi tehnyt mieli vielä laittaa teksti: "täällä vartioin minä", mutta ei se mahtunut.


Korttisirkuksen haasteena Romantiikka

Katselin vanhoja korttejani, ja halusin tehdä tällä vintagepariskuntaleimasimella kortin tähän haasteeseen. Ostin Sinellistä viimeksi käydessäni 15  x 15 taustapapereita, jotka sopivat hyvin vintagekortteihin. Mallailin eri värejä, ja tämä sopi mielestäni parhaiten. Pariskunta on tehty Rangerin antiikkiruoste-kohojauheella.