Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

lauantai 29. kesäkuuta 2013

Viimeinen SannaS:n Magnolia haaste on minun ensimmäinen

Työni siis osallistuu viimeiseen Magnoliahaasteeseen #148
Huomasin nyt vasta tämän Magnolia haasteen, ja sitten se onkin viimeinen. Mutta ainakin oli valinnanvaraa haasteen aiheissa. Valintani oli tagi eli haaste #33, jotka ovat vähän jäissä olleet, mutta olen kyllä tykännyt niitä yleensä tosi paljon tehdä.
Olen nyt opetellut vähän värittelemään ja tätä tehdessä kolme väritystä epäonnistui. Sitten päätin vaihtaa paperia. Ja heti tuli parempi. Huonompilaatuisessa ja ohuemmassa paperissa värit levittyivät rajojen yli. Eli tätä haastetta tehdessä on vierähtänyt melko paljon aikaa, mutta lopputulos palkitsee. En vielä osaa niin hyvin värittää, mutta aloittelijaksi kohtalaisesti. Väritykset siis DI musteilla ja vesisäiliösiveltimellä. Halusin tehdä tagikortin ja mulla oli mielessä tämä Magnolian ihana lumiukko ja tyttöleimasin. Ensimmäistä kertaa pääsi "kortiksi" asti. Taidankin korvata osan joulukorteista lähettämällä näitä tageja.