Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

maanantai 20. toukokuuta 2013

P*skarteluhaaste #188 liukuvärit

Kun näin tämän haasteen, tuli mieleeni tehdä juuri tästä puuleimasimesta (joka on kaksiosainen) kortti ja käyttää siinä vihreää ja sinistä. Vihreää tulikin neljää eri väriä, kuten myös sinistä. Väritin Distress inkeillä ja käytin vesisäiliösivellintä. Kokeilin tähän työhön myös vasta Sinellistä ostamaani kulmaleikkuria. En nyt tiedä onko miten onnistunut liukuvärjäys, mutta tämä nyt on minun versioni. Lisäsin vielä lopuksi kolme lintua eräästä toisesta leimasinsetistä. Niin, ja ensinhän siis embossasin puun mustalla versafinella ja kirkasta jauhetta päälle.


Distress crackle paintin kokeilua

En jaksanut odottaa montaa sataa vuotta kuvan haalistumista ja halkeilua, joten käytin crackle paintia.
Kulmaleimat on tehty wow kohojauheella. Alemmassa kuvassa näkyy vanhennusjälki tarkemmin.Askartelutaivaan korttihaaste 19

Tässä minun tämänkertainen tulkintani vintagesta Askartelutaivaan korttihaaste nro #19

Löysin laatikon pohjalta ison arkin jossa oli mm. nämä irroitettavat kuvat. Myöhemmin lisäsin vähän glossya sinne sun tänne.


Korttisirkuksen haaste #3

Korttisiskuksen aiheena oli kukka. Tarkoitus oli aluksi hieman erilainen, mutta tälläinen tästä tuli. Ei isoja kukkia, mutta kukkia kuitenkin. Pääasiassa oli tuo taustaleimasin, jonka embossasin kultaisella jauheella. Siinäkin on tavallaan kukkia, jotka ovat sydämen muotoisia, sekä kimppuina että köynnöksinä.


Three time stamping tekniikka

Olin niin monella nähnyt tällä tekniikalla tehtyjä kortteja, että pakko se oli itsekin kokeilla. Joulukortti tällä kertaa, ensimmäinen tänä vuonna. Kuvat on sinisellä kiiltävällä kohojauheella tehty, mutta sehän ei tietenkään kuvassa näy =/