Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

tiistai 14. toukokuuta 2013

Enkeli kortti uudella taustaleimasimella

Tein ison tilauksen Klemmarikellariin, josta tilasin mm. kortin pohjalla käyttämäni taustaleimasimen. Embossasin sen kultaisella kohojauheella, ja kiiltokuva halusi tulla korttiin mukaan. Värittelin embossauksen jälkeen DI Tea Dyella ja Vintage Photolla taustan. Ja nyt kun olen uudestaan innostunut embossauksesta, niin vahvistin kiiltokuvaakin kirkkaalla kohojauheella. Kohojauheet ovat niin ihanan monikäyttöisiä.
Joskus vuosia sitten ostin Sinellistä enkelikiiltokuva-arkin, jossa tämäkin tyttönen oli. Sen jälkeen joka joulu kyselin Sinellistä, josko taas olisi niitä kiiltokuvia, mutta ei löytynyt. No, toissaviikonloppuna sitten selasin netin kuvahakua ja löysin kuin löysinkin liikkeen, joka niitä toimittaa. Olisi tehnyt mieli ostaa koko kauppa tyhjäksi näistä ihanista enkeleistä, mutta toistaiseksi tilasin maltillisesti vain 2 arkkia.