Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

torstai 28. maaliskuuta 2013

Kissakortti

Joskus tein samantapaisen kortin, mutta nyt tein niin, että käytin kuviin kohojauhetta. Ensin versamarkkia ja Distriss Ink väriä päälle ja kirkasta kohojauhetta.  Melko nopeatekoinen kortti.

Vintage kortti

Olin muutama päivä sitten tulostanut vintage kuvia Debbie Mooren cd:ltä, mitä oli muuten todella vaikea metsästää, mutta siinäkin sinnikkyys palkittiin. Ostin cd:n jo monta vuotta sitten,  mutta nyt vasta otin käyttöön. Tämä kuva puhutteli mua. Sitten näin vanhan korttini jonka olin tehnyt Tenten leimailukurssilla. Siellä opetettiin versamarkin liimatyynyn ja helmiäisjauheen käyttö.  Ensin leimataan versamarkilla joku kuva, tai tässä tapauksessa tekstejä, ja sitten hierotaan helmiäisjauhetta pehmeällä pensselillä. Itse käytin vesivärisivellintä. Vielä oli jäänyt edellisestä vintagekortista juuri sopiva viininpunainen taustapaperi kuvalle. Jotain kortti vielä kaipasi... No, ajattelin kokeilla niin ikään kauan aikaa sitten ostamaani akrylic paint dabberia eli tuputettavaa kultaa. Ihan kivasti se sopi. Kuvan päällystin moneen kertaan kirkkaalla kohojauheella.