Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

tiistai 26. maaliskuuta 2013

Kirjanmerkit kaverilleKaverini lempivärit olivat liila ja viininpunainen. Tuo ei ole ihan viininpunainen, vaan juurikin poltettu tiili, kuten Distriss Ink tyynyssä lukee. En edes tiedä onko Distrissillä viininpunaista.
No, tälläiset niistä sitten kuitenkin tuli

Kevättä ilmassa

En ole muutamaan päivään mitään askarteluja tehnyt. On ollut kiirettä ja tänään päivällä olin jumissa facebookissa ja muualla netissä. Illalla sitten istahdin askartelupöydän ääreen ja näin perhosleimasinsetin. Väreiksi valikoitui kevään raikkaat värit.

Vaiheita oli monia ja pari ensimmäistä perhosta meni pieleen, mutta lopulta sain ihan kivat perhoset tehtyä. Tässä tulokset. Ensimmäinen perhonen on embossattu sekä kirkkaalla- että hologrammikiiltojauheella. Toisessa on antik punaista ja kirkasta. Viimeisenä vielä kuvaa kiillosta perhosessa.