Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

tiistai 19. maaliskuuta 2013

Laatikon siivous

Harvinaista kyllä, tuli flunssaisena siivousinto ja purin yhden askartelulaatikon, jossa oli nauhoja ja kaikenlaisia kukkia sekä muita koristeita ja tilpehööriä. Ja miltä pöytä näyttikään sen jälkeen. Uskomatonta, miten niin pienestä laatikosta löytyi niin paljon tavaraa, joita olin vaan laittanut toistensa päälle aina kun tuli uutta, niin, etten enää tiennyt mitä kaikkea siellä on ja mistä löytyy.
En sitten pariin päivään jaksanut tehdä sille mitään, mutta sitten rupesi jo harmittamaan, kun ei pöydällä voinut tehdä mitään, joten siivosin sen. Myyntiin meni muutamia kukkasettejä ja koristeita. Enempää en raaskinut myydä, mutta olihan siinäkin jo jotain.Ja tässä kuva koristeista, joista raaskin luopua.Myin ne facebookin askartelukirppiksellä ja heti meni kaupaksi. Huomenna lähtee Mikkeliin postia.