Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

lauantai 16. maaliskuuta 2013

Askartelunurkkaus

Kerran otin kuvan pienimuotoisen raivauksen jälkeen askartelunurkkauksestani. Tosin pöydällä on jonkin verran tavaraa vieläkin, mutta ainakin kortteilualusta on tyhjänä =) Pöytä on kotoisin lapsuuden kodistani ja säilynyt minulla nämä kaikki vuodet siitä lähtien kun muutin 18-vuotiaana pois lapsuuden kodista. Tällä hetkellä haaveilen isommasta pöydästä, mutta budjetissani ei ole siihen vielä tilaa.


Yön luovuuskohtaus

Olin jo menossa nukkumaan viime yönä kahden jälkeen, mutta sitten istahdin askartelupöytäni luokse ja kaivoin tämän nuori tyttö-vintagekortin, jonka rakensin Sinellin Tenten vintagekurssilla pari vuotta sitten. Ja siltä pohjalta lähdin tekemään uutta korttia, josta on kuva tyttö-kortin alapuolella. Löysin laatikkoni kätköistä samaa viininpunaista paperia, jota käytin myös tässä uudessa kortissa. Vähän aikaa sitten tilasin Glitter Potista pari vintage taustapaperilehtiötä, joita käytin tässä yöllisessä kortissani. Myös perhoset ovat leikattu siitä lehtiöstä. ja lehtiön sivut ovat juuri 15 x 15cm, jonka kokoisia korttipohjia käytän. Perhoset päällystin kirkkaalla kohojauheella, jotta tulisivat vahvemmiksi ja kiiltävämmiksi.
Tuo sydän kakkupaperi oli myös tosi löytö, jonka kaivoin kassista, jossa oli pari vuotta sitten Leimailutaivaasta ostamiani juttuja. Löysin sieltä lisäksi nappipakkauksen, ja käytin tässä kortissa siitä 3 nappia. Mukavaa löytää välillä jotain "uutta" joka on unohtunut. Siis ajatelkaa, etten ole vieläkään kokonaan purkanut kassia, jonka kaksi vuotta sitten kiikutin Leimailutaivaasta. Mutta yöllä sentään kävin kassin sisällön läpi.

     


Tässä kuva Glitter Potista ostamistani vintagelehtiöistä