Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

torstai 14. maaliskuuta 2013

Ulkoasun etsintä

Huh huh, meni kolme tuntia, että sain vihdoin tämän ulkoasun. Löysin kivan ruskeasävyisen vintagepaperin, mutta sitä ei enää löytynyt laitettavaksi. Tämän kanssa sain taistella, kun oli vanha winzip ja se piti poistaa ennen kuin uusi toimi, välillä piti buutata konetta ja en meinannut saada millään näkyviin html-koodia jonka olisin voinut laittaa sivulle. Ja asetuksistakaan en meinannut löytää kohtaa, mihin html-koodin laittaa, mutta sinnikyys onneksi palkittiin. En halunnut luovuttaa millään. Nyt voi kohta sitten mennä nukkumaan. Kellokin on jo 02.27, mutta onneksi ei ole aamulla aikainen herätys. Vähän aivastuttaakin. Juuri toivuin keuhkoputken tulehduksesta, niin onko nyt nuha tulossa?!?

No joo, tässä varmaan menee oma aikansa, ennen kuin toiminnot tulevat tutuiksi ja osaan asetuksia laittaa mieluisiksi.


Uusi blogi

Aikaisemmin minulla oli kortteilu ja askartelublogi vuodatuksessa, mutta kun se kaatui ja samalla kaikki kuvat ja sivupohjat katosivat, lopetin minäkin. Vuoteen en saanut aikaiseksi ensimmäistäkään korttia saati  muuta askartelua, joten uuden blogin avaaminen ei tullut ajankohtaiseksi. Viime vuosi, 2012 oli muutenkin rankka henkisesti. 

Nyt on jo vähän paremmin asiat, ja tein ensimmäisen kortin n. pari viikkoa sitten. Se olkoon tämän ensimmäisen bloggauksen kuva-anti. 

Leimailutaivaassa olin pitkästä aikaa ja sieltäkin sain uutta inspiraatiota.