Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

perjantai 24. helmikuuta 2017

Innostuin uudesta Päiväkirjahaasteesta

Kotilaiskan blogiin kun eksyin, niin siellä oli kiva haaste, päiväkirja 2017, mistä tahansa hetkestä, päivästä, viikosta tai kuukaudesta. No mähän aloin heti keräilemään materiaaleja mm. atc-vaihtokavereilta saamistani papereista ja kuvista. Lisäksi keräilin kuvia myös mainoksista, joita nykyään tupsahtelee kotiini harva se päivä. Sen verran lipeän kierrätyksestä, että pohja on valmis atc-korttipohja, mutta olen niitä ostanut halvalla Sinellin tarjouksesta viime vuonna. Eikös se jo melkein ole kierrätystä :D Ja kun kuitenkin kyseessä oli kehoite, eikä käsky niin näillä mennään.
Tämä kortti valmistui eilen, mutta lisää on tulossa jossain vaiheessa, kunhan saan aikaiseksi tehdä lisää kortteja keräämistäni materiaaleista, ja sitten voisin myös käyttää pohjana niitä vanhoja kortteja, niin olis sitten kierrätetty sekin. Mutta kaikkia kortteihin tulevia materiaaleja en lupaa kierrätysmateriaaleista, sillä se rajaisi liikaa luovaa vapautta, jota tahdon tekeleissäni aina toteuttaa. Joku ostettu materiaali saattaa nimittäin sopia hyvin juuri silloiseen tekeillä olevaan korttiin.
Mutta sen minkä pystyn kierrätysmateriaaleja käyttämään, niin käytän.

No sitten itse korttiin. Puhelin on mulle kautta aikojen ollut erittäin tärkeä kommunikointiväline, ja jo nuorena harrastin pitkiä, jopa monen tunnin puhelumaratooneja. Kun asuin vielä vanhempien kanssa, ja kävin töissä, niin ainoa maksu, minkä jouduin maksamaan, oli puhelinlasku. Ne ovat joskus olleet isoja. Onneksi nykyään on noita paketteja, mutta silti puhelimeen menee aika moinen määrä rahaa. Silloin kun mä olin nuori, niin leikiteltiin ajatuksella näköpuhelimesta, eikä voinut kuvitellakaan, että sellainen joskus tulisi. Nykyteknologia on uskomatonta. Itse tykkään älypuhelimesta ja tallennnan kaikki kalenterimerkinnätkin puhelimeen ja muita juttuja memoon, kuten kauppalistaa ja kaikenlaisia muita muistiinpanoja. Ja mikä parasta, voi näppästä kuvan ja laittaa sen samantien facebookiin, joka sekin tavallaan on eräänlainen päiväkirja.
Tällä viikolla, taisi olla juuri eilen kun tätä korttia tein, niin juttelin ystävättäreni kanssa ehkä puolisen tuntia.

"Päivän juoruhetket"

4 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upea kortti ja hauska haaste.

Maca kirjoitti...

Mukavaa,että tulit haasteeseen mukaan! On minullakin ollut joskus hintavia puhelinlaskuja. Markoissa 1700.

Sisko kirjoitti...

Hieno haaste! Ja kortti!

Kotilaiska kirjoitti...

Kiitos osallistumisestasi haasteeseeni, kiva saada uusi osallistuja mukaan.Ja sulla on ihan oikee tatsi tähän haasteeseen, luovuutta ei saa rajoittaa missään nimessä kierrätysmatskun käyttö on vain toive/idea että kortti syntyy lähes mistä ja missä ja kaikki voivat osallistua varallisuudesta riippumatta.Kiva vintage tyylinen korttisi vie tosiaankin muistot lankapuhelin aikaan, pitsinen kulma on kiva romanttinen yksityiskohta